Under kniven nästa !
SÅ!

Nu har jag varit hos läkaren med foten. Följande skall åtgärdas inom 4-5 veckor:

Hallus valgus (på utsidan foten, strax nedanför stortån typ) skall sågas av så foten blir rakare.
x antal tår (minns inte om det var 2 eller 3) skall stelopereras, och ett stift skall sättas in i dom.
Lika många senor skall kapas ovanpå fortbladet.
Jorå såatteh.....tur man sover säger jag bara ! Jag är inte rädd för själva operationen, det är sååå skönt att somna in tycker jag. När man känner vitlökssmaken o bara försvinner.. å få bli ompysslad på lassarettet efteråt.

Vad jag DÄREMOT är LIVRÄDD för att Rocken skall bli lidande. Men om jag så ska stappla dit med kryckor så SKAAAA jag dit !!


.


Idag ska det ske !
Nu fick dom eld i röva på Hässleholms sjukhus minsann. Dagen efter jag ringde dom och efterlyste min kallelse kom den, å jag fick tid IDAG redan !!

Så om nån timma drar jag till H-holm och undersöker foten. Jag har ju fått sk Hammartår, som gör SÅ ont att hälften hade varit nog :o(
Vid operation rätas tån ut genom att en del av skelettet tas bort och det bildas en slinkled. I början blir tån ”sladdrig” men stelnar snart till. Ibland är det bättre att göra en steloperation i den krokiga leden. För att steloperationen ska läka fixeras tån med ett metallstift i c:a 5 veckor. Under denna tid kan man inte ha vanliga skor. Stiftet dras ut vid återbesök efter 5 veckor. Det sker på mottagningen och är inte smärtsamt. I båda fallen tillåts full belastning från början.

2:a tån ligger ofta ur led vid en kraftig hammartå felställning. Då måste man skära av sträcksenan och ibland flytta böjsenan till ovansidan av tån för att tån ska komma på plats i leden och inte kröka sig igen.

Sjukskrivningstiden är c:a 5 veckor om stift används. Man får räkna med att tån blir något kortare efter operationen. Svullnad kan kvarstå i flera månader och tån blir ibland inte helt smal igen.

Uppdaterar sen..
BARA jag inte ska opereras då det är Sweden Rock, för då DÖR jag !.. Kommer fan stappla dit med kryckor om det skulle vara så.. hahaha
.

LongingÅh vad jag längtar ! Vilken fantastisk bild jag hittade !

.


NU funkar den !!! &%¤¤#.grrrrrr
Ni minns min gamla blogg va ?!... den som lade av HELT. Så fort man gick in på den så hängde sig hela systemet. Varenda GÅNG !

Så jag lät göra en helt NY blogg... denna då.
Nu kom jag plötsligt ihåg min älskade gammelblogg. Och vet du.. nu FUNKAR DEN !! Å jag är fly förbannad för jag vill ju HA det namnet !
Men kan man byta igen e ju frågan ?  Har ju haft den förra längre tid, men jag vill ju ha med mig inläggen HÄRIFRÅN ! Kan man göra det ? Någon som vet ? Diana ?!

Här hittar du till gammel-bloggen: "Norrlandsbling"


Whats up 4 the weekend ?!


YO !


Så kom helgen igen :-) Denna veckan gick fort som hundan själv ! Tack Måndag för att du var röd.
Vad ska man göra i helgen då ?

Fick erbjudande från dottern om att komma med ut på landet till henne idag och sova över. Jag tackade Ja direkt. Softa med barn och barn-barn säger man ju inte nej till. Tänk att få vakna och få en morgonkram av lilla Bellis.Vi ska laga god mat, fetaostfyllda biffar med klyftpotatis.. Muuums :-P, dricka ett glas rött..

Lördagen är fortfarande helt öppen, ja Söndag med, men den brukar bli soff-dag/kväll med kissarna.

     Lille Bäääbisen.
Så, tills vidare. Take care, folks !
.


Skrattsalva i maten

Underbara Diana bjöd på lunch på Rosegarden idag. Å jag vette fasen vad det var i den maten, för vi blev som fulla båda två. Skrattade och svamlade och vinglade å hade oss.

Helt CRAZY ! rekommederas det varmaste. Hahahaha.Men annars mår jag bra.
Over  & Out !
.

Då så !
Ja..
Ha en riktigt nice PÅSK nu, folks !!


Nu e re PÖSSSK!
.

SHIIIIT !!!.. vad ska vi VARA i år ??!!

Tänk att varje år efter rocken e över, är man ju så FETT less.. så säger man att "detta var sista året jag tältade". Man är trött, skakis, smutsig, vill inte se åt en öl på månader *host-host*. Bilen är full av grejer hem som man egentligen bara ville kasta och lämna bakom sig. Skitiga kläder blandat med rent. Stereon, batterier, kablar, party-stuff som piratflaggor och metspö, nål o tråd (tar jättestor plats), våtservetter, silvertejp, karamellfärg, crazykläder.Fan vad jobbigt det är att packa ner allt...Vårservetterna e ju en historia för sig med. hahaha. Jag hamnade visst i tidningen angående just dom förra året: SHIIIIT !!!.. vad ska vi VARA i år ??!! Juste DENNA grejen brukar vi vara ute med och planera i goood tid innan. Jag har inte gjort ett skiit där !
Vi brukar ju klä ut oss en av dagarna. Här har ni lite foton från föregående år:
För att inte tala om TÄLTEN !? Jag förstår verkligen varför massor av folk bara lämnar skiten. Det gjorde vi med förra året. Jag hade 4 tält dit.. 0 tält hem.Ååh.. vad härligt att slippa...
Inte fullt så härligt när jag NU inser, att jag måste köpa NYA tält till i år. Kom på det i helgen :-(.

Mem FAAAAN vad jag längtar nuuu ! Jag ska jobba i år med (as usual), tyvärr inte med Zillis som väntar utökning i familjen. I år blir det jobba med Bamse och Dennis.  Men det blir att gå vakt, samma som förra året. BRAAA tider med. Jobbar bara Ons-Tor, sen e jag ledig resten av festivalen. Hehe.
Man vill ju ha bandet liksom.
Titta bara vad brun å fin man e !!... killarna bara SVÄRMADE  runt oss förra året ;-).

  
Bandet...


Även om jag inte e inne så där överdrivet mycket. E ju fan roligare på campingen. Allt folk. Alla e glada. tror fasen aldrig jag sett ett slagsmål på 10 år. Å alla e så glada.... å alla e så glada.......... å alla e så GLADA !Morsning/Korsning, folks.
?(%%##"&¤(?(=??"#"¤"&Å nu funkar inte telefonen i datorn så jag kan inte föra över foton ! Det var ju självaste #¤¤&%"%... snyft.

Jag som hade så fina foton på punkterings-historien.Snart e det Påsk, och jag har inga som HELST planer. Lär inte bli allt för mycket iaf, då plånboken dammat igen redan (så gott som), efter bilhistorien. Tog ju ett förskott förra månaden så....5000 pix till ingenting. 5000 pix mindre då lönen kom. Det var jag väl medveten om, men stöööör mig att bilhelvetet var trasigt.. annars hade det ju känts mycket bättre, eller hur ?

Verkar som Diana åker till Huvudstaden över påsk. Hon är barnledig denna veckan, så Why not ! Bara att dra iväg.. hade fasen jag med gjort. Emma, kollegan ska upp och dom bilar-så resan hade varit "billig" upp. Hade kunnat åka upp till Coola Jonna, men nu säger som sagt ekonomin ifrån.  Vädret ska vara kallt, annars hade man ju kunnat grilla å sånt. Men gud så deppigt detta inlägg blev ?

Det är inte så.. jag e inte bitter. hahahaha. Nej jag e faktiskt glad :-). ..

Tills nästa gång. Take care. Kyss !

     .

Tomt
Nu har jag torka.. IGEN ! Händer säkert saker hela tiden, men har man torka så tycker man inte det finns nåt att blogga om.

Varit i Karlshamn i Fredags i jobbet. Vi fick punktering precis innan vi skulle parkera väl på plats.. en historia för sig. Vi körde på en trottoarkant som visade sig vara vass som en knivspets. Hålet var stort som en 5-krona !
Så det var några turer fram och tillbaka från däckfirman innan vi kunde köra hem igen.

Inser att det är ca 9 v kvar till Sweden Rock med !.. Uiii.... om man skulle sätta igång med sin kropp...igen !
RSS 2.0