Gulle-Steffi :o)

Steffi
om
Beviken som FAN !:
Hey, deppa inte Katti, du har säkert gått ner men kanske druckit mer vatten/kaffe innan du ställde dig på vågen denna gången? Eller inte varit på toa :) Så enkelt kan de va, att man har annat som väger upp det du egentligen gått ner.. Tänk chocken du slår till med nästa vecka istället ;) DU är duktig! Kram
Sötaste Steffi-gumman :-). Tack gulliga du...Jag tror jag och chefen hittat orsakerna till detta.

1. Svullo-tiden är på antågande, ni vet innan röda veckan. (inte för att jag har nån sån längre, men symtomen består)

2. I Appen jag använder skriver man ju in vad man äter, och jag ska käka högst 1.500 kcal/dag för att gå ner 1 kg/vecka. DET har jag följt.. MEN sen har jag ju även skrivit in när jag motionerat i appen. Och om jag förbränt 360 kcal, så dras det AV automatiskt i kcal-skalan på matintag. Det resulterar i att det sett ut som att jag haft "tillgodo" dom kcal ju. Och då har man ätit lite till..Svårt förklara. E ni med ? Det är jättelätt att bli lurad av detta. Chefen hade gjort samma tabbe själv, berättade hon.

Så.. bara Back on Track igen. Nya friska tag !

Nästa vecka ska jag faktiskt INTE väga in mig på Fredagen, det sa jag redan innan jag gick upp på v¨ågen. Bara för att jag samlar på mig vätska och sväller som fan innan röda veckan som sagt.


Snörvlar till mig ordentligt här på jobbet i eftermiddag, kan jag säga. Så får se om man håller sig på benen i helgen.
Ha det bäst, folks.


Beviken som FAN !
Inte ett endaste jävla gram har jag gått ner denna veckan !!

Inte upp heller.. jag står stilla på EXAKT samma siffror. EXAKT samma.. suck och bajs, säger jag bara..

Så långt har den kommit.


Å så sa dom, att nu har det varit plusgrader nästan så länge som det behövs för att räknas som VÅR, så om det fortfarande är plus i morgon, fredag så ÄR DET VÅÅÅR !!

Tjosan !

.

Riktiga Katti-ljus !
Åhhh så vackert, visst !?

Å var finns/fanns dessa, om inte på Ullared.


Jag längtar dit :o)
.

Han märkte det !Åkey..
Ja jag kämpar för fullt med mitt "nya" liv, och det går bra får jag ju tycka :o)

I helgen "skötte" jag mig på Fredag kvällen, men på Lördag så var det ju 80-tals disco på Bellas Place.
Så jag gjorde fel, jo jag veet. Jag åt regelbundet fast lite mindre då på dagen, så inte statistiken skulle få spjukk när jag drack öl.. å ciiider.. å GUD så mumsigt de vaaar då !

Å Söndagen blev det pizza minsann.

Jag provade först: -Åhh, vad sugen jag e på pizza !.. så tog jag ett äpple istället. Vad DUKTIGT,Katti sa jag å klappade mig själv på axeln. SÅ ska det se ut !!

...................Någon timma senare beställde hem en kycklingpizza............. MUMS ! :oP
Ibland får man unna sig, tycker jag. För annars blir det som ett straff att gå ner i vikt, å då struntar jag i det efter ett tag istället. MEN ni ska veta ändåå, att jag inte en enda dag ÄNDÅ åt med än mina 1.500 Kalorier som jag ska. Så det e jag jävligt stolt över.

Jag promenerar med och utan mina Bungypump-stavar varenda dag. På lunchen med. Och jag har som "mål" att gå mellan 4 km- en halvmil om dagen. Det har jag lyckats hålla. I morse tittade jag på klockan då jag hoppade av tåget, ch tänkte: Undrar om man skulle ta en rask promenad innan man börjar jobba.
Men nej, jag ska inte ta i för mycket så jag lessnar. Lagom e bäst.

Nu börjar jag själv känna på kläderna att jag tappar vikt, å igår sa en Man på Maxi (en som man inte känner, men som man hälsar på i förbifarten och ger ett leende. Vi bor i en liten by)
-Hejsan ! Men du har tappat i vikt va ?
-Va, sa jag och stannade till. Menar du att du SER det ??!
-Ja visst ser jag väl deet.
-Om du Visste hur glad jag blev nu, sa jag...

Så om 2 dagar e det dags att för invägning Nr 2. Spännande.
Take care, folks.
.

haha så man såg ut..KOLLA här vad jag fick av en gammal sångar-kompis uppe i Gällivare på min feja.Gamla goda 80-tal.. jag kommer inte ens ihåg tillfället, men enligt Tina då, så var jag körtjej till deras band på nåt gig dom hade.

Så här har vi alltså bandet. Och kläderna var det finaste och häftigaste vi kunde hitta i våra garderober.

Muuhaha...

.

Dottern å jag


Igår promenerade jag med stavarna på lunchen, så det var softtime efter jobbet.
Lite egentid med Lotta. Vi drog en mega-YATZY, å hon vann, vilket var det bästa för HON e dålig förlorare om nån. hihiKnas-Fia Lotta

.

Så blev det dags för invägning v 1


Nu
skulle det vägas in, efter första veckan:


Jag har känt att jag tappat vikt, å fan vore väl annars, eller hur ?!
Nitt mål 1 kg/vecka, men jag hade förhoppningar på -1,5 kg
Resultat:

-1,9 Kg !!!!


Tjoa haddelittan Leeej. Jag har fasen tappat 2 KILO !! Fasen vad glad jag är.


Jag kommer fortfarande ha som mål 1 kg/vecka, för känner jag mig själv rätt kommer det inte alltid se lika bra ut. Jag är ju förtjust i pilsner.. å nu i morgon tex ska jag på 80-tals Disco med tjejerna.

Såatteeh...
Mycket nöjd !

.

Hejja Micaela !Wohoo.. Micaela har börjat blogga igen. Du hittar hennes blogg HÄR.

Hon e minsann en härlig prick ! Ja alla vi som sitter i vår lilla grupp här på jobbet e mer eller mindre halvzrazy. Vi skrattar med och åt (mest åt) varandra om dagarna, och jobbet känns genast mycket lättare. 

                                           Här har vi min underbara jobbat-Trio !

.

WF

God morgon (gääääsp)


Spelat WF till typ 00.30 i natt. Hur dum får man vara ?
Men skojsigt e det, och skojsigare bliiire´ju duktigare man blir... heheIdag lånar jag ut mina stavar till Mia på jobbet. Hon ska testa dom ikväll. Spännande att få höra vad hon tycker sen :o)
.

Mammografin gav -360 kcal

Fyyy fan.

Idag stod Mammografi på schemat :-O
Jiiises... fast det behövs, för det är alldeles för länge sen jag var på det sist. Det gick så bra såå, och gjorde inte alls ont.

Himla tur att man inte e karl, så man hade fått gå på PAPPografi istället !Hur som helst, så promenerade jag till lasarettet och tillbaka. Allt som allt blev det 4,76 km. Nästan en halvmil ju. TJOSAN vad det går.

Igår missade jag att ta ut min lunch, och blev förbannad för att jag inte kunde gå ut å motionera. HAHA. Å ve du vad MER !? Det har gått så långt, att jag funderar på att köpa mig en VÅG !!... En VÅG-JAAAG !! Jösses så det kan vända.
Nu är det bara i morgon kvar, sen e det dags för invägning. I´m longing :o)
.

Nytt tänk mot förra gången
Hello folks !

Igår traskade jag ut på lunchen i 20 min. Känns som en gratispromenad, då det inte går åt nån tid i den bemärkelsen eftersom jag var på jobbet.
Direkt jag hoppade av tåget där hemma slog jag på Funbeat Appen, och traskade hem-hämtade stavarna å drog på mig en mössa. Så UT på en stav-sväng. Lika bra att få det gjort direkt så är det bortgjort.

Minsta lilla förändring ger resultat ! Det är så jag tänker. Kan du fatta att jag vaknat på morgonen, suttit på jobbet hela dan, hem, lagat mat och sen degat i soffan. Jag har inte gjort NÅNTING på många månader. TVI !!

Enligt ShapeUp appen ska jag äta högst 1540 kcal/ dag.
Lägg märke till att jag förut som sagt hatat allt som har med "räkna kalorier" att göra, omständigt och jobbigt.
Men denna underbara App gör det lättöverskådligt på ett roligt sätt. Du letar rätt på tex "Äpple" och klickar för det så läggs det in i systemet och kcalskalan stiger.Så när jag kom hem från jobbet igår hade jag 1000 kalorier kvar att förbruka för den dagen.
Jag hamnade LITE över, ca 200 kcal, men för att vara nybörjare känns det okey.

Nu har jag kört nya stilen sedan i Fredags, alltså 4:e dagen idag. Jag märker skillnad. Japp det gör jag. Och på fredag står jag på vågen och gör min invägning igen.
Jag HOPPAS på -1,5 kg.

Denna nya teknik gör det lättare för mig att hålla mig "inom ramarna". Jag har en liten påse med godis uppe på hyllan..som jag inte rört.Men bara att veta att jag FÅR gör det lättare att låta bli, konstigt nog.
Jag kör med bacon, tonfisk, keso mm. Men jag äter vanlig mat också, för så länge jag bara skriver IN det i ShapeUp så har jag koll så jag inte äter för mycket.

Jag satt igårkväll och tänkte på hur mycket jag normalt hade ätit om jag inte gått på detta nu, och kom fram till att jag nog förbrukat iaf det dubbla, 3000 kalorier. Godis, och nån bulle, och definitivt större mängd mat. Allt småätande i form av dubbelnougat odyl, har jag bytt ut mot clementiner och äpplen.
Läsk har jag skippat totalt. Dricker ett par liter vatten istället.


Jag tar inga stora kliv, en dag i taget, nästan ett MÅL i taget..Sweeet.

.

Shapeup AppTjoooosan !

Inspiration som FAN nu !!
Nu har jag appar till höger och vänster som ska hålla koll på mig.

Så jävla skoj. Vilket jag aldrig trott innan. Nu ser jag hur mycket jag kan äta innan jag nått gränsen för dagsmålet, jag ser att jag gått ner ca 17 kilo till SRF om jag tappar 1 kg/vecka.


Heeej då. Hem från jobbet nu.


1:a passet
Så ja. Då var första passet avklarat. Å JÖSSES vad detta var kul ! Och mjölksyran infann sig väldigt fort, så detta funkar vill jag lova.

Man rek att köra 15 min första passet iaf, kör man för hårt så lovar jag man inte kan lyfta armarna dan efter.
Nu körde jag 35 min uppdelat på 3 omgångar.. så vi får väl se i morgon.

Tränade Bungypump, 35 minuter
http://www.funbeat.se/

å Funbeat e en jäkla bra app !

Det känns som jag httat ett motionssätt som passar mig :o)Nu sitter jag hos dottern och ska kolla på Melodifestivalen. Topcats e med ikväl. Lite spännande, då dom varit hos oss på Bellas Place och spelat 2 ggr.


HEJA Top Cats !


.

QX galan och motion i helgen

Har ställt in mig på denna dagen mentalt en längre tid, på gott och ont faktiskt.
Gott för att jag kommer att se resultat och kommer må bättre. Ont för att jag ätit mer än vanligt av allt och inget bara för att jag VET att denna dagen ska jag börja.. så nu passar jag på att äta medans jag får.

Att man bara TÄNKER så ??? Man e ju helt galen.

Men idag ställde jag mig på vågen hos chefen, tillsammans med 3 kollegor.

Jag väger ......ett... antal... kilon... hahahaha

Men i eftermiddag/kväll hämtar jag äntligen mina stavar, som jag skrivit om tidigare.
Ja dessa stavar sen. Det var ju en historia för sig. Jag vann dom på Tradera, och dom skickades från Örebro.
Men har varit på vift i mer än 1 vecka. Tydligen åket genom halva Sverige innan dom hittade någotsånär rätt och landade i Sölvesborg.

Så har dom öppet Må-Fr fram till 16 bara. Så jag kan ju aldrig hämta ut dom, då jag ju jobbar till 16.20 varje dag  :o(
Så jag ringer dit och frågar hur vi kan lösa det, och den underbara kvinnan som jag pratar med säger:

-Vet du VAD !? ... jag BOR i Bromölla. Jag tar med dina stavar hem så kan du hämta dom hos mig !

Det finns änglar !!

Nu e det alltså kniven på strupen som gäller. Jag är fett motiverad.
Ikväll blire´då invigning av stavarna, och QX galan på tv.
I´m HAPPY !
Take care, folks.

.


Gina Tricot inget för mig

Den här veckan är jag, Micaela och Emma uppe i Lidköping och jobbar. Jag ska utbilda folk på en tjänst som vi än så länge bara har hos oss i Krstd. Å Emma och Miccis ska utbildas på en tidning.
Ovesäntligt egentligen. :-)

Hur som helst så åkte vi upp hit i går, Måndag och vi stannar till Fredag vid 12-snåret innan vi åker hem till Skåneland igen.


Vi slutade kl 17 igår och tjejerna (som typ har stl 38/40) hade tokbråttom, för det finns Gina Tricot här i Lidköping..
-Fort nu, vi har bara 1 timma på oss att hitta den och hinna shoppa !
Jag hakade på så klart. Men jag behövde bara kika genom skyltfönstret för att se att den här butiken är för minisar.. (vilket jag hört Diana nämna innan med)så jag kikade på smycken istället.

Vi hann med en snabbrunda på H&M och Lindex med innan det var dags för käk.


Sen bar det iväg till hotellet. Ja vi ligger ju på hotell hela veckan.. = MINISEMESTER !Å det är så MYSIGT här ! Precis som hemmiljö. Litet & Pitoreskt... sov som en slagen hjälte strax efter 21 :o)Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilderna härifrån, så jag fixar det till veckan när jag kommit hem.
.

RSS 2.0