Min dag

Så vart det då MIN dag i Söndags. Sötaste underbaraste barn och barnbarn.Jag unnade mig själv en parfym med. Mmmm..


.


Partykittet nerpackat !JajjaMEN !


På Måndag drar vi ut och smäller upp tälten.
och
på Tisdag åker vi ut för att stanna !Jag har påbörjat nerpackningen av årets Party-kit med. Vad tror ni om detta ?:Hehehe


Hehehe
Efter Veet                           Före Veet


Det finns allt kvar lite bus i den gamle kärringen.
hehehe
.


2 olika flarror.
I´m dying !Inhandlad på Maxi.

A men sååå jäkla gott doftar den !! Den doftar KARAMELL !


....


Å Tysklandsresan gick bara fint. Nöjd med inköpet, fast man bara fick ta hem 8 flak. Köpte en hög sprit istället. Tex en sån flaska som gör mig till skåpsupare. 1, 5 liter Dooleys.O.M.G vad det är gott !!
.


:.o(
Det blev ingen lägenhet :.o( Av anledningar jag väljer att inte gå in på. Har inte med mig att göra, utan annat som inverkade på valet av just DEN lägenheten.

Jaja.... vad är väl en Bal på slottet......

-VAA??! Vad hände ?


Ni vet att jag skrev innan om lägenheten jag blev SÅ kär i ?! (går att läsa HÄR). Igår ringde dom från Sydbo och sa :
-Du kan ju ta den lägenheten om du vill..
-Men.. ehhm.. jaHAA?!.. men var det inte flera före mig i kön som du sa innan ?
-Ja men ingen vill ha just den så du kan ta den.


Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Tjoa haddelittan Leeej !!

Ett par bilder på fastigheten då:

Nu ska jag bara låta Lotta se på den ikväll med, så hon får vara med o bestämma. Jag hoppas hon blir lika in love i den som jag, vilket jag tror.
Detta är ju en trea då, vilket medför 900 kr mer i hyra. Men nu har Lotta också inkomst, så hon kommer hjälpa till efter bästa förmåga också.

Nu byter jag upp mig enligt följande:

Jag får 2 meter till Knoddelinas Pappa, vilket innebär att hon kommer bo dörr i dörr med mig varannan vecka. Fatta vad gulligt när jag hör det knacka med en ettårings små händer på dörren, å HON stegar in och på SKÅNSKA säger: -HEEaaEEJJjj Mommo !

Jag får ett KÖK... med FLÄKT...i KROM.

Jag får ett sovrum.....till MIG....med DÖRR.

Jag får en ballkong.......som är STOR.

Jag får fräscha tapeter..och valv till rummet.

Ja, du fattar grejjen !?  Å i så fall kommer det gå undan. Då skriver jag papper i morgon, och säger upp min 2:a, och flyttar in i nya 1 Aug.Tadaaa !!
.


7,33 / gång
Om Tyskland.
Har ju bara varit där och handlat priiiit en gång innan, så detta ser jag som en trevlig utflykt. Jag var in å kikade på hemsidan, å Jisses vad billigt det är då ! Det är ju så det nästan vattnas i munnen. Jag ska inte köpa tokmycket, och jag e ju en öl-tjej, så det blir nog pilsner som kommer fylla upp mitt fack i bussen, antar jag.
Fatta 3 flak för 100 DKK, det är ju som rena rama Julafton ;o)Det jag handlar kommer räcka lääänge.. jag vet inte, men jag TROR att jag inte dricker så jättemycket i mängd.. finns ju dom som köper en 3-liters vinbox varje helg liksom, eller hur ?. Och ett flak räcker till 3 fester för mig. Det blir 7,3 33 cl pilsner per gång. Och ett flak räcker i 1 månad.

Eller har jag helt fel verklighetsuppfattning ?...nää va ?

;o)
.


Vägrar gå ditUj !

Kolla som jag ser UT idag ! Svullen i kinden som om jag fått en käftsmäll, och sluddrar som en fyllekäring..Jag tycker dom jag ringer till på jobbet låter lite skeptiska idag. haha

Det är min förbenade tand som spökar, och jag VÄGRAR gå till "Käftis". Inte förrän smärtan blir helt outhärdlig går jag dit. Är det absolut värsta jag vet.
Men jag har inte ont, vilket är himla skönt. Jag fick två dundertabletter av Mia, så jag hoppas svullnaden snart går ner.Allmän fule-dag idag med, ser jag.
.

Blir ju ingen skillnad..I Lördags då. På grisfesten. Exet var där. Jag hade stött på han innan samma dag och då sa han inget. Såg han vid ett flertal tillfällen på festen, då sa han inget. Stod alldeles intill han på festen, då sa han ingenting.

 Och POFF flyyyyger han över dansgolvet och fram till mig, likt en älg som glider över vägen. Snabbt som fan, men ändå i slow motion liksom. Vem bytte batterier i HAN !??

-Hej ! säger jag..
-Nu säger jag upp bekantskapen med dig !! Du kan dra åt helvete !!
-Eh.. jaha ?.. vad e det nuu ?
-Du har (Klicka där --->) bloggat, och jag vet att det handlar om mig, så du kan dra åt helvete !!!!!
-Ja men jag skriver väl vad JAG vill i min egen blogg, och jag har inte skrivit ut några namn.
-Nä, men jag VET att du menar mig, så nu säger jag upp bekantskapen med dig. Dra du åt helveeeteeee !!


Okey. Fine.

Trist, men kommer ju inte märka nån speciell skillnad, för hen har ju slopat vår vänskap för länge sen ju. Hen ringer aldrig mig längre, och jag får inte kontakta hen heller så. vad är skillnaden ?Å vad har han inne på min blogg att göra om han nu inte vill ha med mig att göra. Jag måste ha en jäääävla spännande blogg. Hahaha

.

Soffpotatis & Hedningar


Så har det då varit helg. En lång helg. Kändes fasen som den inte skulle ta slut nästan. Hahah.

Onsdag kväll, Torsdag och Fredag såg ut så här hemma hos familjen Göransson:Lördag såg ut så här:

Stopp i avloppet hemma hos Diana, god middag, och sen bar det iväg på "Grisfest" hos Hedningarna Mc i Mjällby.
Sjuukt skoj !!
So sweet. På Lördag drar vi till Tyskland å bränner lite flis. Sommaren ska säkras.


.


Sagan om ett Lypsyl
Jag har haft lite huvudbry dom senaste dagarna. Mitt lypsyl har tagit slut ! Och jag har karvat i det för att få ut det allra sista. Och då är det ju så här, att det är inte vilket Lypsyl som helst, utan ett som kommer från Unionen (som jag ärligt snott av Viktor). Det finns INGET som är lika bra som det lypsylet..helt seriöst. Det är sååå soft, och har en svag doft av vanilj. Och hur FANKEN får jag tag i ett Lypsyl från UNIONEN bara så där ??

Så igår, tror fasen jag blev bönhörd, dundrar tre glada tjejer in från facket på jobbet. Tror ni jag blev glad !!?Wohoooo... å så KLART hade dom med sin främst bra information till oss arbetare, men även lite godis, pennor, nyckelring OCH.....LYPSYL !!SIMPLY THE BEST !
.


Kanske
Kanske vi flyttar... till en 3:a. SÅ mycket snyggare, med ett riktigt KÖK och ett SOVRUM till MIG !! Baota ballkong med :-)


Håll tummarna att jag får den. Får nog veta snart.

 
.

En Fredag å en Lördag.Lugn och harmonisk Fredag, med finfolk på nattbesök. Diana och Knoddis sov hos oss i Fredags. Lite chips och dip, men jag köpte fel chips.. och fel dip,för Dianas smak, så det var mest jag som käkade.

M.U.M.S.


Lördag

Ja det var ju en kväll för sig. Jääkligt skojjig, och spontan-ig. Hade inte lust för 5 öre från början, för vi skulle ju till Ystad på Cruicing, men vår chaffis blev sjuk :-(. men jag sa till mig själv "IN i duschen med dej o sätt på lite musik, männska". Å så gjorde jag. Blev assnygg (om jag själv får säga det).Eller vad tycks ?

Iväg till en kompis kompis, som jag inte träffat innan, och blev såå glatt överraskad. VILKEN bruuud alltså !! hur skön som helst.
Där sitter vi å spånar och drömmer om Ystad som inte blev av, skrattade, pratade killar och flyttar å fan vet allt.
Så fick vi då napp. Vi har chaffis !!
Wohooooo...!!!

In i bilen å iväg i en hast. MOT YSTAD ! Där blev sedan en del missuppfattningar men på det stora hela hade vi AS-SKOJJ!

Jag blev även döförälskad i hennes lägenhet ! Så kär, att jag ska ringa o kolla om jag får ta den. Hon ska flytta från orten (trist) och den e ledig från Augusti.Så, till next time, take care, folks.
.


Jag VANN !!
"Dagens glädjespridare" = KATTI


Uiii... Taaaaack underbara medarbetare !!
Vad jag vann ?? Äran så klart.. åsså denna:


Alltså kunde ju inte vunnit lämpligare pris i dessa fattiga tider.


G.L.A.D.
.


Offentlig
Nu är jag "Offentlig". Jag finns med min blogg på Facebook nu med. Så vill du vara säker på att aldrig missa ett inlägg ska du "Gilla" min blogg där. Den heter såklart "I am back"
Och jag tror det även går att söka på "Kattis blogg"
Kanske det ger mig some more inspiration. Who knows :o)Å veee och fasa. Jag fick den förbeeenade Tidslinjen på den sidan med. Men man ska aldrig säga aldrig. Jag kanske börjar gilla den. hihiFår ju tycka att jag e rätt fin i den här klänningen...............när jag sitter......
.
.


Jävla toffel !Jo, jag vill ta upp detta med dessa x nya partners i detta faller kvinnor.


Jag har ett x, vars nya kvinna inte ens accepterar att jag får NÄMNA honom i inlägg eller taggar alls. Han blir RASANDE om jag taggar ett roligt inlägg eller en filmsnutt, eller frågar han nåt om SRF för det blir ett jävla liv då, som han säger (??????) Och HAN e minst lika jävla mesig ! Han skulle aldrig våga säga till henne att han ska till mig på kaffe eller nåt. Ändå är han och jag vänner sen MASSOR av år tillbaka.

Å det allra VÄRSTA av detta, är att han ACCEPTERAR det !!!!Hur fan kan man vara så jäävla mesig alltså. Å framför allt när man har en käring som långt ifrån håller sig på mattan. Jag blir ursinnig på sånt.

Nej, den karl jag träffar som INTE kan ta att mitt x är min bästa vän... han pekar jag på dörren åt och säger: -DÄR har snickarn gjort dörren. USE IT !!


PUNKT SLUT ! faaan vad jag blir upprörd nu här. Jag känner hur blodet rusar i kroppen. Mesiga jävla karljävlar säger jag bara.Tack.

Blinddate..

Lunch... så jag slänger in några rader. Detta har varit den längsta dagen på evigheter. Tycker annars veckorna rusat fram i några månader..

Känns som jag inte tycker om nånting just nu (igen) ..undrar varför det blir så ? Har du nåt svar ? Har ju inget att blogga om, och så känner jag allt oftare. Kanske e det dags att sluta blogga. Nääää... haha. det vill jag inte. Men e ju så trist att jag inte har saker att skriva varje dag. Sjukt trist att följa en blogg som har inlägg en gång i veckan, eller kanske ÄNNU mer sällan, eller hur ? Jag vet..

Kanske ska dejta !.. eller jo det SKA vi. Bara hitta ett tillfälle. Blinddate,men säger inget mer ännu, han är iaf så snygg att jag blir svimfärdig av att titta på bilderna bara.


Håller tummarna att vår chaffis e frisk till på Lördag då vi drar till Ystad Cruising.

Mitt knä är på bättringsvägen ! Fick ju en jävulsk "benhållare" på återbesöket, klumpig och jag känner mig som Forrest Gump. Run Forrest, run !! Men den har jag bara hemma. Högst 3 veckor till ska jag ha den.


NU kom jag på vad jag ska skriva om.. hahaha. Kommer i nästa inlägg. Värt ett eget faktiskt för det e så sjukt. hahaha
.


Tja, Tja Bloggen !
"Tja, Tjaaa Bloggen ! Alltså JAG har bytt jeeeans......"

Haha...nä, eller jo det har jag väl ÅXÅ gjort. Fast det var nog inget att blogga om va ? :-). Nej, jag har haft ONT !
Men det är väl ingen som undgått att läsa om det på fejjan, va ?
En gubbe druttade ju in i mitt knä så jag trasade sönder allt som höll fast knäskålen. Behöver jag säga att jag höll på tuppa av utav smärtan. Ujj..
Hoppat på kryckor i 1 vecka, men nu e jag nästan dans-klar igen, lagom till kallelsen kommer för mina tår.. puuh. Orkar inte tänka på det just nu. Den dagen den sorgen.


Jag har hunnit vara på 80-tals fest på Hedningarna MC, och nästa helg ska jag på Cruising i Ystad.Wohooo vad SKOJ det ska bli !!..Å Petra äger en omgjord likbil ( :-O ) som hon byggt om till raggaråk, å den ska vi ragga i. Så då jävlarrrrrr...Knoddis
Givetvis har jag umgåtts med lilla knoddelina, mitt barnbarn med. Jag har lärt henne "Eskimå-pussas" och blinka "Fjärilen". Hon e så gooooo !!

Mån-Tor
Annars vardagarna är sig rätt lika. Jag stiger upp, jobbar, kommer hem, lagar mat, trött som en GNU så ibland blir det en 30-minuters vila på soffan. Sen drar jag över med dammsugaren, städar kattlåda, lagar mat, diskar.. å kollar på Big Brother kl 22-23:00. Efter det-nattblosset o sen direkt i säng.

Rätt boring eller hur ?!.. ett helt vanligt Svenssonliv med andra ord. Jag umgås inte med folk på veckorna heller. Jag pallar inte ta mig iväg nånstans. Man e rätt sliten efter en jobbardag och när man har fixat hemma och klockan blir 7, ja då vill man bara softa.Jag går lite på sparlåga och väntar på SRF o det e bara 5 veckor kvar. "Packa-ner-listan" är påbörjad. (ber till han där uppe att det inte blir operation då bara)


SÅ !
Lite update fick vi nu va ?!
Ha re, folks.
.
RSS 2.0